Een mok laten bedrukken

Want een origineler cadeau bestaat niet

 

Mokken bedrukken

 

Bedrukte mokken zijn ontzettend gaaf om cadeau te doen, zo is een bedrukte mok bij uitstek het cadeau speciaal voor die ene persoon. Een origineler cadeau bestaat niet!

 

Waarom een mok met foto bestellen?


Een foto is iets unieks, het is een momentopname en meestal nog van een speciaal moment. Laat dat speciale moment nu terug opleven door de foto op een mok te laten drukken. Die ene foto van je kleinkind, of jou favoriete vakantieplekje. Zo kan je nog uren doorgaan: je zal zeker iets hebben dat je in je hart draagt en nu wil vereeuwigen op een mok. Mokken bedrukken supersnelle levering! 

 

Daarom kiezen klanten OPDRUK OTTERSUM

 

Mokken kun je per stuk laten bedrukken, maar ook in kleine oplage tot 50 stuks, elk gewenst aantal is te maken en te bestellen.
Het leuke is dat elke mok voorzien kan worden van eigen drukwerk, zo wordt er veel gebruik gemaakt van een bedrijfslogo in combinatie met de naam van elke medewerker.


De bedrukte mokken zijn vaatwasbestendig. De afbeelding wordt onder hoge druk onder 200 graden op de mok gezet. 


Weet je niet wat je moet geven voor een personeelsgeschenk, huwelijkscadeau of een attentie voor een andere bijzondere gelegenheid? Denk niet langer na. Gegarandeerd dat de ontvanger er blij mee is. Een mok met foto en/of tekst is voor iedereen geschikt. Vandaag besteld, morgen klaar! Supersnelle levering.
Wij hebben voor vele bedrijven en particulieren mokken bedrukt. Dit waren mokken met naam,mokken met foto en mokken met logo.


Ziekenhuis,VMBO ,Gemeente, Post nl, Reclamebureau, Bedrijven(kerstviering), Basisschool(afscheidscadeau leerlingen).etc. etc. Na aflevering kon men een enquête invullen op klantenservice, prijs, kwaliteit,snelheid en het bestelproces  Ons gemiddelde is uitgekomen op een 9,1. Wij zijn hier erg trots op!!
Wij bedrukken nu ook kopjes(voor onder de senseo), met of zonder schoteltje.

 

Prijzen

Mokken wit met foto 12,- . Mokken met foto en tekst 13,50 .  kleur bekers + 1,-.

Kleuren bekers: blauw-geel-groen-rood-rose-zwart.                                                      

Kopjes uitsluitend wit met foto 9,-. Met schoteltje plus 1,-.  

Prijzen incl. BTW en geen instelkosten! 


EN: VANDAAG BESTELD, MORGEN OPHALEN! SUPERSNEL!!!

 

> Neem direct contact op