Ik ben Ben

Aangenaam!

 

Ik Ben een vrolijke 60+er die graag onder de mensen is en graag mensen helpt. Na een cariere in de interieurbouw begon ik een zaak in sportprijzen, wat uiteindelijk uitgroeide naar een eenmanszaak die alles op alles zet. Ja, letterlijk dan hè! Ik bedruk zo’n beetje alles; de voetbalschoenen van mijn zoon, paardendekens, t-shirts en pennen.

 

Mijn klanten varieren van de plaatselijke gemeente, cafe’s, carnavalsverrenigingen en scholen tot plaatstelijk ondernemers. Maar ik werk ook voor opdrachtgevers in heel het land die contact leggen via de website.

 

Ik Ben goed in het ontzorgen van mijn opdrachtgevers. Daarom komen zij ook elke keer weer bij me terug voor nieuwe opdrachten. Zo ben ik bijvoorbeeld ook kerstpakketten voor ze gaan verzorgen, want ook dat is weer ontzorgen.

Ik doe mijn werk met veel plezier en ik houd me aan mijn afspraken. Ik lever snel en op tijd en tegen een vooraf duidelijk afgesproken prijs. Ik denk mee, ik adviseer en desgewenst regel ik alles van idee tot en met plaatsing. Al moet ik een hoogwerker huren om iets te laten bevestigen, dan regel ik dat :)

 

Misschien Ben ik niet voor iedereen de ideale partij om iets te drukken…

 

Sommige mensen vinden het fijn om van achter hun laptop een bestelling te plaatsen met behulp van een onpersoonlijk, maar wel heel handig in elkaar gezet bestelsysteem, zoals de grote, goedkope internetdrukkers dat aanbieden.

 

Mijn sterkte ligt juist in het tegenovergestelde: een warme, persoonlijke benadering waarbij ik kan doen waar ik goed in Ben: meedenken en daarna volledig ontzorgen en alles uit handen nemen.

 

Ik ben een one-man-show dus alle bestellingen worden door mijzelf van A tot Z geregeld. Voor hele grote opdrachten kan ik deskundige hulp inschakelen, waarbij ikzelf altijd de kwaliteit en levertijd blijf bewaken.

Machine Opdruk Ben Wils

 

 

Mocht je nog twijfelen, dan kan dit je misschien overtuigen: 


 

Ik geef een 8 dagen 100% onvoorwaardelijke niet-goed-geld-terug-garantie alles wat je bij me bestelt!

 

Als je na onvangst van de door mij bedrukte goederen niet helemaal tevreden bent, dan kun je ze binnen 8 dagen terugsturen. Ik geef je dan het volledige bedrag van de bestelling terug!

 

Je zou verwachten dat ik een groot risico loop door deze garantie te geven, maar ik ben er van overtuigt dat je volledig tevreden gaat zijn. Daarom dat ik deze garantie ook durf te geven. Ik vraag jou niet om mij te vertrouwen als je gaat bestellen bij mij. Ik vertrouw jou.

 

Neem gerust contact met me op om te overleggen wat je nodig hebt. Ik help je graag:

 

Telefoon of Whatsapp: +31 6 125 163 67